Na potek fermentacije vplivajo različni dejavniki.Ti pa so: Temperatura – je eden najpomembnejših dejavnikov ki vplivajo na trajanje procesa.
7 дек. 2016 г. ... nagnito grozdje. • prezrelo grozdje. • slaba rast trt (tla, gnojenje, suša). • močno bistrenje mošta. • zahtevni sevi kvasovk.
fermentacija“ koja je organizovana u okviru serije radionica u Baštalištu 2018. amacentar.org bastaliste.org. PRIRODNA FERMENTACIJA. Koreanski kimči.
Vrenje ili fermentacija. ▷ anaeroban put dobivanja energije (bez O₂). ▷ zbiva se kod nekih mikroorganizama (kvaščeve gljivice, bakterije). ▷ u citoplazmi.
toksičnosti vodne raztopine tobaka, ki ima nizko vsebnost nikotina in je dostopen v ... Sadike tobaka posadimo v vrsto približno 50–80 cm narazen, ...
Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ), Območna enota Koper. Vojkovo nabrežje 4a, Koper. ZUNANJA PREDAVALNICA, torek, 29.9.2015. Program srečanja.
ki ne spada v nobeno od naslednjih kategorij: cigarete, tobak za zvijanje, tobak za ... V aerosolu najbolje prodajanega izdelka iz te skupine je več kot 20 ...
tobak za zvijanje, neobdavčene cigarete, pretihotapljeni tobačni izdelki). ... Koncept MPPC (kategorije najbolje prodajanih ciga-.
26 окт. 2020 г. ... Vodna pipa – voda ne deluje kot filter in dima ne očisti škodljivih snovi. Vir: Koprivnikar H. Tobačni in povezani izdelki.
2.5 Preprečevanje neuspeha po prenehanju kajenja . ... Odtegnitveni simptomi, ki so povezani z nikotinsko odvisnostjo. Kadar kadilec ne zadovolji potrebe po ...