komunikacija seminarska naloga

Sm. – rumeni blatnik (V). Nymphaea alba L. – beli lokvanj (V). ONAGRACEAE – SVETLINOVKE. Ludwigia palustris (L.) Elliot. – močvirska ludvigija (V).

Seminarska naloga je krajše samostojno delo, v katerem raziščemo, preučimo ali spoznavamo določen problem. Dobro zastavljena seminarska naloga predstavlja ...

ZIMZELENA DREVESA V SLOVENIJI. 3.1 NAVADNA JELKA. DRUŽINA borovke. OPIS. Navadna jelka je 50 m visoko in 2 m debelo vednozeleno drevo. Mlada drevesa imajo ...

TORNADO. Mentor: asist. V. G.. Podbočje, 10.11.2008. Avtor: A. S. ... Nastanek tornada je tesno povezan z močnimi nevihtami, ki nastanejo v nestabilnem ...

Za temo seminarske naloge sem si izbral zasvojenost z mobilnimi telefoni. Ta tema ja v ... Kako preprečiti zasvojenost s spletom ali mobilnim telefonom?

Drugi slikarji tega obdobja so bili Anton Ažbe, Alojzij Gangl, Jožef Petkovšek, Janez. Šubic, Jurij Šubic, Ferdo Vesel in Janez Wolf.

Vrste psihoaktivnih snovi. Med psihoaktivne snovi sodijo: opioidi(to so opij, morfij, heroin, kodein in sintetični analgetiki, med katere.

grebena Travnik-Jalovec in Trentski Pelc-Bavški Grintavec. Ledeniška dolina s slikovito krnico Zapotok, prepadno steno z najvišjim znanim slapom v.

Digitalni fotoaparati in kamere so bile močne na tržišču, ampak podjetje Apple je ugotovilo, da pa so še takrat obstoječi predvajalniki glasbe bili ali ...

2.2 Biološki pomen vode . ... Posledici vodikove vezi sta kohezija ... funkcije, zgradbo, pomen v našem življenju, anomalije in biološki pomen.

POISKUS. RAZGRADNJA ŠKROBA Z ENCIMI SLINE. Slina vsebuje encime ki, razgradijo velike molekule škroba s hidrolizo v manjše molekule.

Specialna znanja iz klinične dietetike. Povezovanje klinike in kuhinje, prehransko svetovanje, dietna razčlenitev jedilnika. Dietni tehnik. (kuhar).

Koledar. 8. Simboli. 9. Znane Judovske osebnosti ... Velikokrat se zmotno razlaga, da se judovski bog imenije Jahve (tudi Jehova),.

Saturn je manjši po velikosti saj znaša premer Saturna ... Titan je največji satelit planeta Saturn in drugi po velikosti v našem Sončnem sistemu. Leta.

7. oktobra pomorska bitka pri Lepantu. Cervantes se kljub bolezni na lastno željo boluje v prvih vrstah. Ranjen je v prsi in levo roko, ki ostane vse ...

vrsta naloge (npr. referat, seminarska naloga, projektna naloga, maturitetna naloga). • razred. • ime in priimek mentorja/mentorjev.

medved je edini prednik svoje družine, ki živi v polarnih območjih. ... ANDSKI MEDVED OČALAR ... Medved očalar je edina južnoameriška medvedja vrsta.

da je iznašel kompakten motor z notranjim izgorevanjem. ... pogon z verigo in kar tri take prestave za vožnjo naprej in eno za vožnjo nazaj. SMER GIBANJA.

Rezalna hitrost: vc = 140 m/min ... [m/min]. Izbira podajanja. TO str.148 ... m x. Izbrane rezalne ploščice imajo 4 rezalne robove, na frezalni glavi pa je ...

Luna. Seminarska naloga. Seminarska naloga ... Lune se včasih imenuje tudi temna stran, kar pomeni, da je skrita in zato neznana,.

Ljubljanica (41 km) velja za tipičen primer ponikalnice, ki je vse do ... Ljubljanica, največja ponikalnica ali reka s sedmimi imeni je svojevrsten fenomen.

ližejo, grizljajo ali jedo z žlico. Brez dvoma. ... mlečnega z manj sladkorja, maščobami in aditivi. ... češnje, zgoščen bezgov sok, rdeča pesa v.

Partizanska bolnica Franja je danes ena redkih še ohranjenih. ... Bolnišnica Franja je prvič začela delovati 23. decembra 1943, ... Franja Bojc Bidovec.

vrste zelo podobne tistim ,ki so živele v času dinozavrov. Prepoznamo jih po oklepu,ki ščiti mehko telo pred zunanjimi vplivi in plenilci želve nimajo.

Slavolok zmage. S ploščadi na vrhu Slavoloka zmage v Parizu-visok je petdeset metrov-se ti odpira najlepši razgled na Pariz in Elizijske poljane v dolgi ...

Eurofighter – Typhoon(Nemčija – Italija – Španija – Anglija ). ... tehnologijo slabše radarske opaznosti, frontalna radarska slika letala je.

22 июн. 2020 г. ... Eden izmed njih je bil mitraizem, kult, ki je častil indoiransko božanstvo. Mitre kot boga prijateljstva, dogovora in reda.

Teheranska konferenca je najpomembnejša politična konferenca, ki je trajala od 28. novembra do 1. decembra leta 1943 v Teheranu. To je bilo srečanje.

Denarna enota – avstralski dolar. Upravna razdelitev- 6 zveznih držav, 3 teratoriji. Članstvo v organizaciji-OZN, Britanska skupnost narodov, OECD.

Jedrska elektrarna deluje podobno kot termoelektrarna, le izvir toplote ni gorenje premoga ali plina, temveč toplota iz jedrskega goriva (cepitev urana ali ...

azijski in afriški slon. Page 3. Azijski slon je manjši ( redko kdaj preseže 3 metre), ... dokazujejo, da sloni- morda edini sesalec na zemlji-.

Raketa je postala nosilec kapsule, opremljene z znanstvenimi aparaturami, ki jo je ... ki so jo Sovjeti poslali v tirnico okrog Zemlje je bila vesoljska.

GEOGRAFSKA LEGA DRŽAVE V EVROPI. ... Popoldne vrnitev v London; predlagamo ogled enega znanih muzejev kot ... Galerija vsako leto priredi slikarski.

ŽOLČNI KAMNI. Avtor: Z. V., M. S., D. T.. Predmet: Kirurgija. Študijski program: Visoki strokovni študijski program. Študijska smer: Zdravstvena nega ...

se je ravnal tudi protestantski duhovnik, ki je deloval na naših tleh, Primož Trubar. Martin Luther je bil utemeljitelj protestantske smeri reformacije ...

ter revmatizem. 1.) BOLEZNI IN POŠKODBE KOSTI: 1.a) OSTEOPOROZA. Osteoporoza je ginevanje kostnine, ki se počasi vse bolj redči, medtem ko se veča.

Limona (slika 9). Limona je manjše drevo, od 3 do 6 metrov visoko. Mladi poganjki in cvetovi so vijoličasti. Plod je rumene barve, v notranjosti brezbarven, ...

13 апр. 2014 г. ... Silicij je v naravi zelo pogost saj je drugi najpogostejši element v Zemljini skorji in predstavlja. 25,7 % njene teže.

14 мая 2014 г. ... STRES. Seminarska naloga. Avtorici: Katja Podpečan in Ana Cvek. Študijsko leto: 2013/ 2014. Predmet: Osnove psihologije.

turistov obišče Mariborsko Pohorje, Festival Lent. ... Športni center Pohorje: Snežni stadion, ostala smučišča, ... Okoliški hribi s Pohorjem ponujajo.

Francoska kuhinja je priljubljena tudi zato, ker hrana za Francoze ni samo nekaj kar je potrebno za preživetje. Francozi pravijo, da nebi smeli nikoli jesti ...

Klopni oz. ... Klopni meningitis oz. meningoencefalitis je virusno vnetje možganskih ovojnic, ... Inkubacijska doba traja od 2 do 7 dni, v tem.

morska zvezda. Morski ježki (Echinoidea) črni morski ježek, sivi morski ježek. Brizgači (Holothuroidea) navadni brizgač, morska kumara.

Kaj pa meni Brezec o „PREVELIKH IMENIH?“ „Da, prevelika imena in tudi kakovostni igralci, ki so dobro plačani. To je v ligi. NBA zelo pomembno.

to že uspelo ali so bile na dobri poti, so se v Nemčiji odvijale prave bitke za oblast. ... na Neretvi, imenovana tudi »bitka za ranjence«. Trajala je od.

KOZJANSKI REGIJSKI PARK. Je pokrajina mnogih obrazov. Raznovrstnost in lepote ohranjene narave, mogočna kulturna dediščina in prebivalci so danosti, ...

Bizantinska umetnost tudi umetnost, ki je bil ustvarjen in razvit na območju vzhodnega rimskega cesarstva (Bizantinci).

Preučujejo pa se sredstva,ki ... KAJ LAHKO SAMI POSTORIMO PROTI KOMARJEM ... Potrdilo o cepljenju proti rumeni mrzlici je obvezeno za vstop v nekatere ...

Značilno za kovine, je da nevtralni atomi kovin oddajjajo valenčne elektrone in preidejo v pozitivno nabite ione-katione.

Navodila: Seminarska naloga. 1. Seminarsko nalogo prijavite tako, da izpolnite spletni obrazec: https://www.1ka.si/a/105469.

Dnevni in nočni metulji . ... po rojstvu ima metulj še nerazvita, kratka in mehka krila. ... Po vsem tem je metulj šele pripravljen na prvi polet.

Katodna cev (ang. cathode ray tube oz. krajše: CRT) je bistveni sestavni del vsake klasične televizije. S pomočjo te naprave namreč lahko na enostaven način.

olimpijada, kar sicer pomeni obdobje štirih let, torej čas med enimi in drugimi igrami ... VATERPOLO: Ta moštvena igra z žogo se je razvila v ZDA in Evropi.

→ROMEO IN JULIJA (1996). Romantična drama, ki govori o prepovedani ljubezni. V Veroni sta okrog 12. stoletja prebivali družini Capulet in Monteg, ...

Trgovina z blagom iz širšega slovenskega zaledja je segla v primorska ... neposredna trgovina z Italijo; zaledni trgovci so neposredno posegali v pomorski ...

8 мая 2006 г. ... Seminarska naloga Janez Trdina. Ljubljana, Gimnazija Jožeta Plečnika, 2006. Kazalo vsebine. Seminarska naloga obsega 5 strani.

ALBANIJA. Pripravila: Barbara Zorec, 1.c. Mentor: Nikolaj Marolt ... 1.3 Prebivalstvo....... ..... 4 ... Magyarorszag Cluj-Nap Albanija zavzema 28.748 km²,.

NAZAJ V PLANINSKI RAJ- NAČRT ZA NOVO GORNIŠKO ... medved, ris, orel in številne vrste drugih ptic, plazilci in endemična soška postrv. (www.tnp.si).

Muzikal ali mjuzikel (angleško musical) je glasbeno-scensko delo ... V zadnjem obdobju so muzikali, kot so Cabaret in Chicago - oba sta napisala Kander in ...

Glavno mesto Turčije je Ankara, največje pa Istanbul. Uradni jezik je turščina. Njihova voditelja sta predsednik republike Abdullah Gul, ter.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov za boljšo izkušnjo.