oš cerklje na gorenjskem

NASLON ZA KOLO NPR. FLORIDA ZIEGLER ALI ENAKOVREDNO VROČE CINKANO. PZI- ARHITEKTURA oznaka risbe objekt vrsta projekta / faza datum številka načrta obdelal.

Sirc Igor – predlagatelj SDS. 5. Zevnik Miha – predlagatelj SLS. Člana Občinskega sveta Občine Cerklje na Gorenjskem Cirila Repnika, ki mu je zaradi.

A P A R H. Aleš Peternel, s.p.. Karin Veselič mag.inž.arh. ponikovalnica, glej načrt pumptrack ponikovalnica, glej načrt pumptrack.

CERKVE V ŽUPNIJI CERKLJE NA GORENJSKEM. UVOD. ZAČETKI. O krščanstvu na Cerkljanskem v prvem tisočletju po Gospodovem učlovečenju ne vemo prav veliko, ...

JANEZ BASEJ, Vašca 17, 4207 Cerklje na Gorenjskem. 3. ANTON ŠTUPAR, Zgornji Brnik 111, 4207 Cerklje na Gorenjskem. Občina Cerklje na Gorenjskem.

24 авг. 2004 г. ... polja, Cerkelj, Vašce in Pšenične Police ter Krvavca, vse za ... Napušči ne smejo tvoriti masivne elemente, balkonske ograje pa naj imajo.

Cerklje na Gorenjskem so z ugodno lego na prehodu iz Ljubljanske kot- line v visokogorski svet Kamniško-Savinjskih Alp na nadmorski višini med.

3/10) je Občinski svet Občine Cerklje na Gorenjskem na svoji redni 22. seji, dne 10. 09. 2014 sprejel. ODLOK. O OBČINSKEM PROSTORSKEM NAČRTU.

5 мая 2020 г. ... prazniki, op. a.), kolikor že traja šolanje na daljavo, smo se na nove razmere v veliki meri že navadili, občasno pa nas.

Poudarek je na likovni umetnosti in pisani besedi. ... občine Šoštanj 21. maja 1998, je na prvi strani naslednji zapis Uršule Menih: ... olje na platnu ...

1. člen Sklepa o cenah najema oz. uporabe Kulturnega hrama Ignacija Borštnika v. Cerkljah na Gorenjskem (Uradni vestnik Občine Cerklje na Gorenjskem, št.

Za naroálo poklicite na števik 01:588 03 88. Cerklje na Gorenjskem. ANA NAD NAŠO ... RIBNICA NA POHORJU ... stva se je vreme precej skisalo je bilo.

Tu najlepša je narava, tu slovenski rod živi, po vseh krajih posejana z dobrimi ljudmi. ... eden najstarejših in najbolje ohranjenih gradov na Slovenskem.

Misijon Župnije Cerklje na Gorenjskem. 12.—21. november 2021. LETO 35. CERKLJE NA GORENJSKEM . 2021. MISIJONSKI UTRIP. KAKO SO LJUDSKE MISIJONE OBHAJALI ...

OBČINA CERKLJE. NA GORENJSKEM. Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje e-mail:[email protected] ⌨ 04/28 15 820 ☎ 04/ 28 15 800. Številka: 032-06/2014-08.

Čebulj, Marija Remic, Andrej Kosec, Marta Jarc in Matevž Bohinc. Po zaključeni razpravi je župan Franc Čebulj je predlagal, da se sprejme. 3. SKLEP.

Znamenitosti na poti: 14, 16, 17, 18. ZAHTEVNEJŠE GORSKE. KOLESARSKE TRASE: 6 CERKLJE – ŠENTURŠKA GORA – CERKLJE. (13,4 km, 268 m višinske razlike).

UVG, Oglasi. A. Uradni vestnik. Občine Cerklje na Gorenjskem ... Luwiners), Santos, Darioš, MNK Vuko, Salomonov oglasnik, Leka.

Občina se skupaj z lokalnimi obrtniki in podjetniki poteguje za nakup RTC Krvavec, za kar so v ... »Cerklje smo obi- ... Ob vrnitvi na teraso vrtca.

Ob tem so prosili ostala društva, naj na ta dan ne prirejajo veselic, da se ... sprejelo povabilo za pobratenje z Gasilskim društvom Cerklje ob Krki.

Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje e-mail:[email protected] ⌨ 04/28 15 820 ☎ 04/ 28 15 800. Številka: 032-07/2010-04. Datum: 31. 01. 2011. ZAPISNIK.

Topla sanitarna voda se bo pripravljala centralno s plinskimi kotli. ... Za razvod se uporabijo namenske predizolirane bakrene cevi, primerne za freonske ...

Občina Cerklje na Gorenjskem, Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na ... RABA ENERGIJE ZA OGREVANJE GOSPODINJSTEV V OBČINI CERKLJE NA GORENJSKEM .

razen za balkonske ograje, za katere velja, da morajo biti deske ob- vezno položene vertikalno. - Upoštevati je potrebno še določila pete alineje in drugega ...

Župan Franc Čebulj pojasni, da se je s poslovno enoto Mercator Cerklje, KZ Cerklje in Slogo Kranj dogovoril o zagotavljanju prehranskih izdelkov;.

lokalna pridelava, predelava in distribucija trajnostno proizvedene hrane, ki ... da vsak tretji petek v mesecu novembru razglasi za »Dan slovenske hrane«.

Kamnik, Vodice in Komenda. Simon Šubic ... avtoakustika - prodaja in servis mobitelov. Avto-mobilček - Tina Gubanc s. p.. Polje 26, 1217 Vodice.

Razpelo severovzhodno od hiše. Glinje 15 dediščina stavbna dediščina sakralna stavbna dediščina. GLINJE. 28589 Glinje pri Cerkljah - arheološko arheološka ...

8 июн. 2006 г. ... 40 minutah, se je pohvalil, da mu Gorenjska ni tuja, ker je študiral v Kranju, ... starejši dečki, 1. gorenjska nogometna liga):.

Ukine, lahko takoj vrnejo najkvalilelnejsi kmet iski rabi. 33. Podrobna namenska raba površin. 2.0. ORGANIZACUA DEJAVNOSTI S PODLAGAMI ZA DOLOČITEV STAVBNE-.

5 июл. 2012 г. ... dvojne reševalne zanke in črpanju vode v tarčo. Vaja je bila omejena na ... trafike, Mercator Hipermarketi, M holidays in Alpetour.

20 янв. 2006 г. ... rodili trojčki Dan, Lua in Din, ki so tudi edini trojčki v občini. ... Janez Kmetič v vrtni uti pred svojo hišo postavil zunanje jaslice.

vgradne omare. * garderobne sobe ... rosno mlada Serafinina sestrična kontesa Luci- ... daljšanju dneva pri delu niso več potrebovali luči oziroma dela pri.

Vrtec 'Murenčki' pri OŠ Davorina Jenka Cerklje na Gorenjskem,. Marijin vrtec, Cerklje in. Zasebni vrtec, Kepica Mojca d.o.o. objavljajo,.

11 дек. 2015 г. ... predvsem na relaciji Ravne–Apno–Šenturška Gora do vodohra- nov in naprej do zajetij. Ta vodovod sicer ni star, je pa vseskozi veliko okvar.

relaciji čiščenje Cerkelj od trgovine Mercator do ... odpadkov Tenetiše, in sicer vsak delovni dan, ... e-mail: [email protected] www.zorman-sp.si.

6 сент. 2010 г. ... Merkur Škofja Loka; športna dvorana Cerklje; organizator RK. Cerklje ... okrasne blazine, tabureji, stoli, ... - strokovno v salonu.

VRTNI CENTERček JAGODA ... oblačila, tekstil, kuhinjski odpadki, vrtni od- ... tisoč litrov vode ter traktor s 3.000-litrsko ci- sterno.

17 мар. 2017 г. ... sto je osvojila ekipa Vargro iz Poženika, zanjo so tekmovali Anita, Rebeka in Ta- mara Grošelj, peto mesto pa je osvojila.

18 мая 2009 г. ... zadruga in družba Mercator do- govorila o zamenjavi zemljišč. ... kmetijske mehanizacije □ vrtne opreme ... Kosilnica BCS 615L.

PRILOGA GORENJSKEGA GLASA ZA OBČANKE IN OBČANE V OBČINI CERKLJE. Leto: IX. ... Na petkovem Rocku na podeželju so nastopili Dan D, G-Spot, Day Out in Angee.

AMBROŢ Martin s.p., DOMGRAD Čebulj Roman s.p., VARGRO d.o.o., AGROPROMET d.o.o., KLEPARSTVO IN. KROVSTVO Simon Sodnik s.p., BAR KERN Kern Matilda s.p., ...

15 апр. 2015 г. ... Občinski svet je na zadnji seji opra- ... 100-120 osebnih vozil in 80 motornih ... Na Gasilski zvezi Slovenije so naleteli na dober odziv, ...

Upoštevajte navodila gasilcev, ki vas bodo ... POLAGANJE KERAMIKE IN KAMENJA. - TLAKOVANJE DVORIŠČ ... Polaganje talnih oblog (itison, topli pod, laminat).

Cerklje na Gorenjskem. Pri izdelavi Strokovnih podlag za varstvo dediščine v prostoru v letu 2000 je bila hiša registrirana kot kulturna dediščina. Na.

2 сент. 2005 г. ... FASADERSTVO IN ŠTUKATERSTVO. - POLAGANJE KERAMIKE IN KAMENJA. - TLAKOVANJE DVORIŠČ. UREJANJE VRTOV. Marko Andrej s.p., Zgornji Brnik 125.

Marijin vrtec, Cerklje in. Zasebni vrtec, Kepica Mojca d.o.o. objavljajo, ... otrok v vrtec (Uradni vestnik Občine Cerklje na Gorenjskem, št.

30 дек. 2012 г. ... klorna skupina Cerklje, Društvo klekljaric Lastovke, Ciril Grilc z ... Marko Bolka in Lista Za Vas ... brat Borut, ki se je letos odpove-.

20. alea. Vrednotnice: OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM ... volilnih odborov pri ugotavljanju izida glasovanja za volitve za župana in za člane občinskega sveta ...

Gorenjski glas je osrednji gorenjski časopis, z bogato ... Soglašam, da mi Gorenjski glas lahko pošilja ... VRNIMO GORENJSKI NAGELJ NA GORENJSKE.

6 февр. 2009 г. ... gajanjih dosegli vedno nižje cene, kot so bile podane ponudbe izvajalcev. Uspešni smo bili ... polkasetne in kasetne tende, platno vam lahko.

18 дек. 2019 г. ... N A Č R T ... Krvavška cesta 2, 4207 Cerklje na Gorenjskem. Letni ... LETNI DELOVNI NAČRT VRTCA 'MURENČKI' za šolsko leto 2019/2020.

ta in občinske uprave Občine Cerklje na Gorenjskem. Občina Cerklje na Gorenjskem, ... Poljane in Jesenice.” ... Na srečo imam na Dolenjskem brata, ki.

V sredo, dne 24.4.2019 s pričetkom ob 17. uri je v prostorih Osnovne šole Davorina Jenka Cerklje na. Gorenjskem, potekala otvoritev tematske razstave»VOJNA ...

je bila posodobljena spletna stran Slovenske Alpe, izpeljali smo se- ... TRGOVINA. Z NOVIMI IN RABLJENIMI AVTODELI. AVTOKLEPARSTVO. Dvorje 93, 4207 CERKLJE.

26 февр. 2021 г. ... Marijin vrtec, Cerklje in. Zasebni vrtec, Kepica Mojca d.o.o. objavljajo, na podlagi 20. člena Zakona o vrtcih (Uradni list RS, št.

Občina Cerklje na Gorenjskem, Trg Davorina Jenka 13, 4207 Cerklje na Gorenjskem. Leto je naokoli in Ob- ... stala okoli 650 tisoč evrov, v ta znesek pa niso.

grafskih kart v letu 1994, ko nisem niti slučajno razmišljal, da bom kdaj ... da tam kupi stanovanja, odpira pa se tudi možnost novih zaposlitev.

12 сент. 2014 г. ... nasproti OBI-ja v Kranju ... Obiˆ›ite naˆo spletno stran www.komunala-kranj.si in izpolnite ... AKCIJA - vrtne kosilnice.

26 янв. 2016 г. ... Janez Bratovž, JB Restavracija. Kuharski mojster svetovnega kova je steber kulinaričnega užitka v JB restavraciji v Ljubljani.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov za boljšo izkušnjo.