večje manjše

Glamping Kolpa Resort je nov slovenski glamping, ki je urejen ... in v šestih glamping lesenih hišicah za štiri osebe. ... Panorama Glamping Visole.

dodaten prosti met zaradi osebne napake. 1.2.2 Natančnost (preciznost) pri metu na koš. Preciznost je sposobnost za natančno določitev smeri in sile pri ...

Toplotna črpalka izkorišča energijo zraka za ogrevanje sanitarne vode in je zmožna pokriti celoletno potrebo povprečne družine po topli vodi.

UDK/UDC: 27-789.32(091)(497.4)«18«. DOI: https://doi.org/10.34291/BV2019/04/Kolar. Bogdan Kolar. Novi izzivi za redovništvo v 19. stoletju in posebej.

Davek na nepremično premoženje večje vrednosti je bil uveden z Zakonom o uravnoteženju javnih financ (ZUJF) in se pobira od druge polovice leta 2012 dalje.

Ta primer je na ponedeljkovi seji ob ravnavala tudi osnovna orga ... Stanka Hrastar iz Ulice Slavka Gruma ... 21.10 POP SATIRIKON: FLEUR DE.

SLOVENSKE NOVICE. 21 sreda, 16. marca 2022. Pomlad trka na vrata. In to je čas, ko se ljudje intenzivneje ukvarjajo s svojo podobo,.

Za boljšo fermentacijo ... Agro-stretch folija ECO PLUS®, ki jo proizvaja ... PAkIRANJE PREHRAMBENIH IZDELkOV, OGRODJA ZA RASTLINJAkE IN AGRO-STRETCH FOLIJA ...

10 мая 2007 г. ... novem šest občin – Zelena luč Sveta regije Posavje, ki ga zdaj vodi ... Naročniki imajo na cene malih oglasov in osmrtnic 20-odst. popust.

TRAGEDIJA. IVANA. PREGLJA. INDIJSKI. PISATELJ. (MULK. RAJ). AMERIŠKA. IGRALKA. BASINGER. CARJEVA. ŽENA. VSTOPNICA. MOČNO. POŽELENJE.

INTEGRIRANO ZAPOSLOVANJE V ZAVODU ZARJA KOT OBLIKA VEČJE ... Rehabilitacija postaja bolj usmerjena k uporabniku, v zaposlitev, več je zahtev po merjenju.

11 апр. 2019 г. ... Z uveljavitvijo novele ZVCP-1 - E je globa za alkoholiziranega voznika ... uniformiranih policistov), nadzor na krajih in v času, ...

22 янв. 1988 г. ... prostem ne v stanovanju, kjer jo la ... METLIKA — V metliškem Kometu še ne vedo, kako bodo lahko letos delali in poslovali.

Migetalkarji: predstavniki migetaljkarjev so: paramecij,školjčica, zvončica trobentica. Nekateri migetalkarji so simbionti v črevesju prežvekovalcev (vamp, ...

Profili za PVC-okna se med seboj razlikujejo ... Profil iz aluminija za okna je material, ki ni ... Stično tesnilo predstavljata dve tesnili, eno je.

Mojmir Mrak ni le redni profesor na ljubljanski ekonomski fakulteti in gostujoči profesor na uglednih fakultetah na Dunaju ter v francoskem Dijonu.

Kremna bučna juha iz hokaido buče, ocvrti bučkin žličnik, bazilikin maslo. Glavna jed / porcijsko. Svinjska ribica "Wellington style" in.

Cepivo Johnson & Johnson. Evropska agencija za zdravila (Ema) je danes (20. aprila) sporočila, da je treba krvne strdke opredeliti kot zelo redke stranske ...

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov za boljšo izkušnjo.